Primele și cele mai bune cadouri pe care le poate face un bărbat, un domn, sunt cele pentru propria persoană. Dar ce ne dorim? Un parfum nou, un ceas? Mai degrabă am putea alege acele lucruri care ne vor ajuta să ne păstrăm stilul impecabil. Cum? Iată în rândurile următoare:

 

Costum barbatesc business bleumarin cu model în carouri maro și albe, mari
Click pentru detalii

Un set asortat de cravată și batistă de buzunar

Costumul nu trebuie schimbat atât de repede. Mai ales dacă este unul foarte bun și îți stă foarte bine. Dar îl poți schimba puțin și îmbunătăți puțin prin accesoriile asortate care s-ar potrivi mai bine. O batistă de buzunar și o cravată asortată vor fi exact acel detaliu care va schimba aspectul general. Pe lângă detalii, aceste detalii mici nu vor costa la fel de mult ca un costum nou. Asta în cazul în care nu ai prins unul la reducere pe site-ul nostru.

 

Poți încerca să îți faci cadou și alte accesorii cum ar fi poate alte cravate. Fie că sunt cu modele simple acestea vor aduce un plus de culoare unui stil mai sobru și serios. Poate că ar trebui uneori să și riști când vei ieși pe stradă într-un costum office ce îți va da o notă de seriozitate. dar cu o cravată colorată și îndrăzneață.

Cravată mov cu model picături albe și portocalii reliefat
Click pentru detalii

Și dau și exemplu cravata de mai sus pentru că o culoare precum burgundy se va potri la orice, mai ales cu un mod simplu cu picături portocalii și albe.

 

Cu stil, cu atitudine și mai ales cu elegața și încrederea de sine pe care ți-o dă o ținută menită să atragă toate privirile nu ai decât să te lupți pentru a te păstra impecabil. De asta cel mai mult trebuie să învestești în tot ce ai nevoie pentru a te întreține. Și dacă am învățat cum se îngrijește un costum, acum mergem mai departe.

Pantofi eleganti negri
Click pentru detalii

 

Obiecte de curățat

 

De ce să nu cauți o perie de curățat pantofii? Ai putea găsi una cu diverse ornamente și care să nu arate urât. Estetica ținutei trebuie păstrată și acasă, la lucrurile cu care interacționezi și după ce îți vei da jos sacoul. Fie că este pusă pe un raft, fie că o ții în mână, eleganța ar trebui să fie punctul care te leagă pe tine. Dacă vrei să faci investiții ai putea merge și mai departe în ce înseamnă căutările pentru o cremă care să dea pantofilor tăi acea strălucire de care ai nevoie.

 

Un gentleman trebuie să se împrejmuiască cu toate acele lucruri de care cineva are nevoie pentru a-și păstra imaginea elegantă. Pentru că în lumea în care trăim, oamenii trebuie să aprecieze persoana din spatele costumului după ce-i observă gusturile.

Costum nunta, sacou burgundy
Click pentru detalii

Tablou cu tine în costumul preferat

 

Poate că ar părea o trăsătură a unui narcisist, dar de ce nu? Ar fi acel lucru care ne-ar da mai multă încredere în noi când putem vedea ce bine arătăm. Și cu siguranță, dacă rezultatul este unul frumos, și cei care ne vizitează ar putea aprecia finețurile și detaliile. Fie că este un costum de ocazie, sau o fotografie a unui costum bussiness, un gentleman va arăta impecabil înrămat pe un perete acasă.

 

Tu ce cadouri ai vrea să îți faci?

Comentarii