Colaborarea cu Alberto Dobre

„Adrian Mutu a început să colaboreze cu un  designer vestimentar personal, iar de când a pornit parteneriatul cu acesta apare tot mai des la capitolul «bine îmbrăcați»”, relatează GSP.ro cu ocazia apariției lui Adrian Mutu la Arena Națională pentru a urmări partida din etapa a doua dintre Dinamo și FC Botoșani.

 

 

Primele IMAGINI de la botezul băiatului lui Mutu! Cum s-au îmbrăcat bebele și mama lui

„Adi Mutu și-a creștinat fiul duminică, 15 octombrie, în jurul prânzului, la bisericuța din Pipera. Adi și micuțul Tiago au purtat amândoi același tip de costum de culoare albastră, creație a designerul Alberto Dobre”

 

 

Bucharest Fashion Week

Cu ocazia celui mai mare eveniment de modă, Bucharest Fashion Week, noua colecție de costume bespoke realizată de Alberto Dobre a fost prezentată. Acolo, Alberto Dobre a primit premiul pentru cel mai bun designer de haine bărbătești.

 

 

Nunta lui Adrian Mutu în imagini

„Mutu a ales un smoking negru Alberto Dobre” iar micuțului au ales un costumaș asemănător cu al tatălui.

 

Bespoke Concept Store

 

În data de 26 iulie 2017 a avut loc deschiderea magazinul de costume bărbătești bespoke Alberto Dobre Custom Tailoring. La eveniment au participat celebrități din lumea showbiz-ului și a sportului. Printre invitații de excepție ai lui Alberto Dobre s-au numărat Adrian Mutu, Marcel Pavel, Mihai Mitoșeru, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Nadir, Giani Kiriță, Andrei și Bogdan Stoica, Sorin Ghionea și Petre Marin.

 

 

Adrian Mutu nuntă

 

 

Adrian Mutu nuntă

Alberto Dobre a avut deosebita plăcere și deosebita onoare de a realiza costumul lui Adrian Mutu pentru cel mai important eveniment din viața lui. „Adi Mutu a știut exact unde să meargă pentru a avea un costum de ginere absolut perfect. Și, se pare, că Adi nu va avea doar o ținută, ci mai multe, după cum chiar el a dezvăluit într-o postare pe Instagram.”

„Împreună cu prietenul meu @alberto_dobre, stabilim ultimele detalii pentru ținutele ce le voi purta la evenimentul de duminică….”, a scris Adrian Mutu în dreptul unei fotografii cu el îmbrăcat într-un costum. „Adi a ales să își aleagă ținutele de la Alberto Dobre Custom Tailoring, de unde o mulțime de vedete s-au mai îmbrăcat pentru evenimente importante din viața lor.”

 

 

Adi Mutu și Tiago

Mai mult, la botezul micuțului Tiago, Adi Mutu și fiul său au purtat amândoi același tip de costum, realizate de Alberto Dobre.

 

 

Nunta lui Adrian Mutu și botezul micuțului Tiago

„Duminică, 15 octombrie, Adrian și Sandra și-au botezat fiul, după care au schimbat ținutele în rochie de mireasă și costum de ginere pentru o nuntă ca-n povești.(…) Adrian Mutu a purtat pentru această ocazie un costum croit de designerul Alberto Dobre, iar fiul său a fost copia în miniatură a tatălui, îmbrăcat identic.”

 

 

Adrian Mutu, Marcel Pavel

La deschiderea showroom-ului Alberto Dobre Custom Tailoring au fost prezenți Adrian Mutu cu soția și Marcel Pavel, printre mulți alți invitați excepționali. „Unul dintre momentele importante ale serii a constat în defilarea modelelor de costume bărbătești, semnate Alberto Dobre și defilarea de rochii pentru mirese semnate de Alexandra Dobre. Printre modelele ce au defilat în rochii de mireasă se numără atât Miss România, Ioana Filimon cât și Laurette, care a închis defilarea. Prezentatorul evenimentului a fost nimeni altul decât Mihai Mitoșeru, care a întreținut atmosfera prin stilul său caracteristic.”

Comentarii