Tu știi care este legătura dintre succesul în carieră și costumul bărbătesc? Chiar dacă ai o întâlnire cu un client, o prezentare sau un interviu, felul în care te prezinți este un filtru critic. Indiciile vizuale – de la felul în care este așezat părul la cum arată încălțămintea – devin detalii care te pot ajuta în ceea ce privește obținerea succesului. În momentul în care porți un costum, oricare ar fi ocazia, există o schimbare în felul în care te prezinți. Postura ta se schimbă iar încrederea crește, la fel și autoritatea pe care o exerciți.

 

Cu cât costumul bărbătesc a evoluat de-a lungul timpului, cu atât varietatea de costume din care poți selecta costumul ideal a crescut. Nu doar că există câte un costum potrivit pentru fiecare ci există câte un costum potrivit pentru fiecare ocazie.

 

Prima impresie contează! În ceea ce privește costumul bărbătesc, la aceasta contribuie culoarea și croiala care ar trebui să reflecte propria ta personalitate. Este important să ai în vedere contextul în care te vei afla. Când te pregătești pentru o anumită ocazie, ai grijă să te gândești unde vei merge, pe cine vei întâlni, ce vor purta ceilalți participanți la eveniment. Și, mai ales, ceea ce te descrie cel mai bine pe tine.

 

La interviu

O primă impresie de efect la un interviu poate face o diferență semnificativă între tine și ceilalți candidați. Alegând un costum office sau un costum business potrivit ție și personalității tale te va ajuta să ai o anumită încredere și stăpânire pe propria persoană.

 

Costum office gri închis în carouri mari, roșii

 

 

Lasă o impresie de durată

Industriile creative au deschis calea către afirmarea stilului individual. Alege un costum casual îndrăzneț care îmbină echilibrat stilul personal cu cel potrivit pentru birou.

 

Costum casual, sacou rosu carouri albe, pantalon crem

 

Calea spre succes

Costumul bărbătesc negru, clasic, va fi întotdeauna la modă. Acesta a rămas încă un puternic indiciu al statutului, stilului și puterii. Nimic nu spune mai bine că ești determinat în ceea ce intreprinzi decăt un costum clasic, negru, perfect ales.

Costum barbati Baltimore

Alegerea pantofilor

Un costum bărbați ales cu atenție trebuie completat cu o pereche de pantofi pe măsură. Pentru clasicul costum negru poți alege o pereche de pantofi negri oxford. Astfel, vei fi pregătit pentru o întâlnire formală unde trebuie să te prezinți cât se poate de impecabil.

pantofi-birou-oxford

pantofi-burgund-costum

Vă invităm să urmăriți o selecție de costume bărbătești din colecția noastră.

Citește și:

Un gentleman perfect? Atitudinea unui domn

Alege culoarea potrivită, materialul şi modelul unui costum

Ce spun culorile despre un gentleman

Comentarii