Costum barbatesc business bleumarin cu model în carouri maro și albe, mari

Imprimare
costum-business-carouri-maro.jpg costum-business-carouri-maro.jpg_product costum-business-carouri-maro.jpg_product
costum-business-carouri-maro.jpg


Preţul redus:
Preț 990 lei
Reducere:
Preț / kg:
SKU:22044A
Descriere

Tip costum: Costum business 
Material costum: Lână super 120s 
Culoare sacou: Bleumarin cu model în carouri maro și albe, mari 
Culoare pantalon: Bleumarin, uni 
Vestă: Cu vestă bleumarin, uni 
Tip rever: Spit 

Sacou: Cambrat avand un singur rând de nasturi, conferă purtătorului un aer masculin debordant de încredere, ideal pentru mediul de afaceri. Având două buzunare laterale de tip parte peste parte și unul superior cu margine îngustă cap în cap, sacoul vă va încadra constituția într-un mod flatant.  
Vesta: Are același croi cambrat, culoare sa fiind complementară întregii ținute. Cele două buzunare laterale adaugă un plus de detaliu întregii ținute. 
Pantalon: Croit din același material ca și vesta pentru o asortare a acestora după standardele modei, pantalonul este de tip conic, cu terminație netivită pentru a se adapta lungimii dorite de client. Betelia prezintă găici de fixare a curelei cele două buzunare de la spate sunt cu prindere cap în cap şi asigurate cu nasture, iar interiorul este căptuşit, pentru a evita electrizarea. 
Pentru a se adapta pe lungimea fiecărui client, pantalonul are terminație netivită.

costume slim fit  0785 185 825  costume slim fit  0726 027 232  costume slim fit  0760 757 174    /   Urmăriți-ne pe: facebook   instagram   twitter   googleplus   linkedin