Costum bleumarin, dungi subtiri albe

Imprimare
costum-bleumarin-dungi-subtiri-albe-1.jpg_product_product_product_product costum-bleumarin-dungi-subtiri-albe-1.jpg costum-bleumarin-dungi-subtiri-albe-1.jpg_product costum-bleumarin-dungi-subtiri-albe-1.jpg_product costum-bleumarin-dungi-subtiri-albe-1.jpg_product
costum-bleumarin-dungi-subtiri-albe-1.jpg_product_product_product_product


Preţul redus:
Preț 990 lei
Reducere:
Preț / kg:
SKU:12018
Marime costum
not_available - Copy.gif
Descriere

Costum office din două piese destinat adevăraților antreprenori. Poate fi purtat atât în birou cât și la o ieșire cu colegii in oraș.

Material costum: Lână 100%

Culoare sacou: Blumarin în dungi subțiri albe

Culoare pantalon: Bleumarin în dungi subțiri albe

Vestă: Fără vestă

Tip rever: Spit

Croi: Sacoul este de tip cambrat, la două rânduri de nasturi–o pereche este decorativă–ce pune în valoare orice tip de constituție. Acest costum bărbătesc oferă o notă în plus de rafinament prin culoarea sternă și detaliile minimaliste. Are două buzunare în partea inferioară și unul superior cu margine îngustă cap în cap.
Pantalonul este din același material și aceeași culoare ca și sacoul, pentru o mai ușoară asortare între acestea. Croiala de tip pană scoate în evidență silueta purtătorului. În plus, este fără pense ceea ce înseamnă că vă va avantaja dacă aveți constituție atletică. Betelia este prevăzută cu gaici de fixare a curelei, buzunarele din spate au închidere cap în cap și sunt asigurate cu nasture, iar interiorul este prevăzut cu căptușeală, pentru a nu se electriza. Pentru a se adapta pe lungimea fiecărui client, pantalonul are terminație netivită.

Material costum
Lana 100%
Culoare sacou
Blumarin în dungi subțiri albe
Culoare pantalon
Blumarin în dungi subțiri albe
Tip lana
lana 100%
Vesta
fara vesta
Tip rever
Spit

costume slim fit  0785 185 825  costume slim fit  0726 027 232  costume slim fit  0760 757 174    /   Urmăriți-ne pe: facebook   instagram   twitter   googleplus   linkedin