Costum barbatesc San Jose

Imprimare
costum-barbatesc-office.jpg costum-barbatesc-office.jpg_product costum-barbatesc-office.jpg_product costum-barbatesc-office.jpg_product
costum-barbatesc-office.jpg


Preţul redus:
Preț 950 lei
Reducere:
Preț / kg:
SKU:13007
Marime costum
not_available.gif
Descriere

Costum casual în două piese din acelaşi material pentru o asortare mai uşoară a acestora.

Material costum: Lână 100%
Culoare sacou: Azuriu cu detaliu maro închis
Culoare pantalon: Azuriu cu detaliu maro închis
Vestă: Fără vestă
Tip rever: Şpiţ

Croi: Sacoul este de tip cambrat la un rând de nasturi ce conferă un aer masculin, puternic și impunător. Dispune de un buzunar la piept, clasic, cu margine îngustă de tip cap în cap și două buzunare inferioare parte peste parte. Este neşifonabil, durabil, păstrându-şi culoarea după fiecare curăţare.
Pantalonul este în aceeași culoare ca și sacoul pentru o mai ușoară asortare a acestora. Croiala este conică, betelia prezintă găici de fixare a curelei, cele două buzunare de la spate sunt cu prindere cap în cap şi asigurate cu nasture, iar interiorul este căptuşit, pentru a evita electrizarea. Nu are pense, este cu dungă şi are terminaţie netivită, pentru a se adapta lungimii dorite de client.

Manechinul are înălțimea de 1,88 și o greutate de 77 kilograme, iar noi vă vom explica cum puteţi să vă măsuraţi corect, în comoditatea casei dumneavoastră pentru a şti cu aproximaţie ce mărime de costum purtaţi. Se măsoară separat: circumferinţa regiunii pieptului, circumferinţa sub coaste, circumferinţa pe bazin lăsând metrul mai lejer, distanţa dintre apexul umărului până la încheietură, distanţa dintre cei doi umeri în punctele extreme, distanţa dintre gleznă şi talie şi măsura şoldului şi distanţa dintre gleznă şi punctul cel mai înalt dintre picioare. Separat se solicită înălţimea dumneavoastră pentru a şti cu exactitate, în cazul în care nu v-aţi măsurat corect, ce ajustări ar trebui făcute.

Accesoriile potrivite pentru acest costum pot varia. Fie alegeţi o pereche îndrăzneaţă de pantofi tassel loafer de culoare maro închis, fie o pereche de pantofi brogue clasici, aspectul costumului se transformă odată cu alegerea dumneavoastră, trecând de la un aspect casual la unul business. O cravată colorată va adăuga un plus de extravaganţă întregii ţinute, fiind totodată o alegere îndrăzneaţă ce cu siguranţă nu va trece neobservată. În materie de cămăşi cea mai potrivită ar fi una albă pentru a scoate în evidenţă materialul costumului său, de ce nu, una cu detaliu în dungi pentru un plus de stil.

Material costum
Lana 100%
Culoare sacou
Azuriu cu detaliu maro închis
Culoare pantalon
Azuriu cu detaliu maro închis
Vesta
Fara vesta
Tip rever
Spit

costume slim fit  0785 185 825  costume slim fit  0726 027 232  costume slim fit  0760 757 174    /   Urmăriți-ne pe: facebook   instagram   twitter   googleplus   linkedin