Costum barbati San Diego

Imprimare
costum-barbati-casual.jpg costum-barbati-casual.jpg_product costum-barbati-casual.jpg_product costum-barbati-casual.jpg_product
costum-barbati-casual.jpg


Preţul redus:
Preț 990 lei
Reducere:
Preț / kg:
SKU:13006
Marime costum
not_available.gif
Descriere

Costum casual la două rânduri de nasturi.

Material costum: Lână 100%
Culoare sacou: Gri cărbune cu detalii albastre
Culoare pantalon: Gri cărbune cu detalii albastre
Vestă: Fără vestă
Tip rever: Şpiţ

Croi: Sacoul este în așa fel croit încât nu necesită desfacerea nasturilor când vă așezați. Același lucru este valabil și când stați în picioare deoarece atunci când îl desfaceți nu este bine așezat și aspectul nu foarte plăcut. Are două buzunare laterale și unul superior cu margine îngustă cap în cap.
Pantalonul este din același material și aceeași culoare ca și sacoul, pentru o mai ușoară asortare între acestea. Croiala de tip pană scoate în evidență silueta purtătorului. În plus, este fără pense ceea ce înseamnă că vă va avantaja dacă aveți constituție atletică. Betelia este prevăzută cu găici de fixare a curelei, buzunarele din spate au închidere cap în cap și sunt asigurate cu nasture, iar interiorul este prevăzut cu căptușeală, pentru a nu se electriza. Pentru a se adapta pe lungimea fiecărui client, pantalonul are terminație netivită.

Manechinul are înălțimea de 1,88 și o greutate de 77 kilograme, iar noi vă vom explica cum puteţi să vă măsuraţi corect, în comoditatea casei dumneavoastră pentru a şti cu aproximaţie ce mărime de costum purtaţi. Se măsoară separat: circumferinţa regiunii pieptului, circumferinţa sub coaste, circumferinţa pe bazin lăsând metrul mai lejer, distanţa dintre apexul umărului până la încheietură, distanţa dintre cei doi umeri în punctele extreme, distanţa dintre gleznă şi talie şi măsura şoldului şi distanţa dintre gleznă şi punctul cel mai înalt dintre picioare. Separat se solicită înălţimea dumneavoastră pentru a şti cu exactitate, în cazul în care nu v-aţi măsurat corect, ce ajustări ar trebui făcute.

Accesoriile potrivite pentru acest costum pot varia. Fie alegeţi o pereche îndrăzneaţă de pantofi tassel loafer de culoare maro, fie o pereche de pantofi oxford clasici, aspectul costumului se transformă odată cu alegerea dumneavoastră, trecând de la un aspect casual la unul sobru. Cravata poate fi una închisă la culoare ce evidenţiază sobrietatea sau una colorată cu model în picăţele ce vă va scoate cu siguranţă din anonimat. În materie de cămăşi cea mai potrivită ar fi una albă pentru a scoate în evidenţă materialul costumului.

Material costum
Lana 100%
Culoare sacou
Gri carbune cu detalii albastre
Culoare pantalon
Gri carbune cu detalii albastre
Vesta
Fara vesta
Tip rever
Spit

costume slim fit  0785 185 825  costume slim fit  0726 027 232  costume slim fit  0760 757 174    /   Urmăriți-ne pe: facebook   instagram   twitter   googleplus   linkedin