Costum barbati Baltimore

Imprimare
costum-barbati-negru-slim-fit.jpg costum-barbati-negru-slim-fit.jpg_product costum-barbati-negru-slim-fit.jpg_product costum-barbati-negru-slim-fit.jpg_product
costum-barbati-negru-slim-fit.jpg


Preţul redus:
Preț 1.100 lei
Reducere:
Preț / kg:
SKU:110020
Marime costum
Descriere

Costum office în două piese din aceeași culoare cu guler negru ce dă o notă de eleganță ce nu poate fi întrecută.

Material costum: Lână super 160s
Culoare sacou: Negru
Culoare pantalon: Negru
Vestă: Fără vestă
Tip rever: Şpiţ

Croi: Sacoul are croială de tip cambrat, cu rever negru, ce dă o notă în plus de eleganță. Dispune de un buzunar la piept, clasic, cu margine îngustă de tip cap în cap și două buzunare inferioare. Este neşifonabil, durabil, păstrându-şi culoarea după fiecare curăţare.
Pantalonul este în aceeași culoare ca și sacoul pentru o mai ușoară asortare a acestora. Croiala este conică, betelia prezintă găici de fixare a curelei, cele două buzunare de la spate sunt cu prindere cap în cap şi asigurate cu nasture, iar interiorul este căptuşit, pentru a evita electrizarea. Nu are pense, este cu dungă şi are terminaţie netivită, pentru a se adapta lungimii dorite de client.
Manechinul are înălțimea de 1,88 și o greutate de 77 kilograme, iar noi vă vom explica cum puteţi să vă măsuraţi corect, în comoditatea casei dumneavoastră pentru a şti cu aproximaţie ce mărime de costum purtaţi. Se măsoară separat: circumferinţa regiunii pieptului, circumferinţa sub coaste, circumferinţa pe bazin lăsând metrul mai lejer, distanţa dintre apexul umărului până la încheietură, distanţa dintre cei doi umeri în punctele extreme, distanţa dintre gleznă şi talie şi măsura şoldului şi distanţa dintre gleznă şi punctul cel mai înalt dintre picioare. Separat se solicită înălţimea dumneavoastră pentru a şti cu exactitate, în cazul în care nu v-aţi măsurat corect, ce ajustări ar trebui făcute.

Accesoriile potrivite pentru acest costum pot varia. Pentru a păstra un look clasic şi curat vă recomandăm o pereche de pantofi oxford, fie lucioşi fie din piele simplă ce adăuga notei de eleganţă a întregii ţinute. Cravata ar trebui să fie în zona sobră, de culoare închisă, recomandată ar fi cea neagră fiind o ţinută elegantă. În materie de cămăşi cea mai potrivită ar fi una albă pentru a scoate în evidenţă materialul costumului şi a păstra linia sobră şi eleganţa a acestuia.

Culoare sacou
Negru
Culoare pantalon
Negru
Tip lana
Lana super 160s
Vesta
fara vesta
Tip rever
spit

costume slim fit  0785 185 825  costume slim fit  0726 027 232  costume slim fit  0760 757 174    /   Urmăriți-ne pe: facebook   instagram   twitter   googleplus   linkedin