Costum negru, trei piese

Imprimare
costum-negru-trei-piese_product_product_product_product costum-negru-trei-piese costum-negru-trei-piese_product costum-negru-trei-piese_product costum-negru-trei-piese_product_product_product
costum-negru-trei-piese_product_product_product_product


Preţul redus:
Preț 800 lei
Reducere:
Preț / kg:
SKU:110016
Marime costum
not_available.gif
Descriere

Costum business din trei piese ce stabileşte noi standarde de eleganţă şi rafinament prin culoare uni, făcând persoana ce îl poartă o prezență ce nu va putea trece neobservată.

Material costum: Lână 100%

Culoare sacou: Negru

Culoare pantalon: Negru

Vestă: Cu vestă neagră

Tip rever: Spit

Croi: Sacoul este de tip cambrat ce împreună cu vesta conferă un aspect ce atrage respect. Are două buzunare laterale și unul superior cu margine îngustă cap în cap. Butonierele de la mână sunt ornamentale. Vesta este cambrată, așezându-se armonios pe corp, dând un aer sofisticat întregii fiind ținute prinsă în patru nasturi.
Pantalonul este din același material și aceeași culoare ca și sacoul, pentru o mai ușoară asortare între acestea. Croiala de tip pană scoate în evidență silueta purtătorului. În plus, este fără pense ceea ce înseamnă că vă va avantaja dacă aveți constituție atletică. Betelia este prevăzută cu gaici de fixare a curelei, buzunarele din spate au închidere cap în cap și sunt asigurate cu nasture, iar interiorul este prevăzut cu căptușeală, pentru a nu se electriza. Pentru a se adapta pe lungimea fiecărui client, pantalonul are terminație netivită.

Culoare sacou
Negru
Culoare pantalon
Negru
Tip lana
Lana 100%
Vesta
cu vesta
Tip rever
spit

costume slim fit  0785 185 825  costume slim fit  0726 027 232  costume slim fit  0760 757 174    /   Urmăriți-ne pe: facebook   instagram   twitter   googleplus   linkedin