Politica de returnare

Politica de returnare

Daca nu sunteți pe deplin multumiți de cumpărăturile dumneavoastră puteti pur și simplu returna produsul în starea în care a fost livrat, în decurs de 14 zile de la recepționarea coletului și vă vom returna banii (cu excepția cheltuielilor de transport) sau putem schimba produsul cu o mărime sau culoare diferită.
Legislația română prevede: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciatului că renunță la cumpărare, făra penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a
produselor.“

Contravaloarea produsului va fi returnată în termen de maxim 30 de zile de la data returnării, cu condiția ca produsul să fie în aceași stare în care a fost livrat, cu toate etichetele atașate și însoțit de toate documentele primite și în ambalajul original.
Un produs de o mărime poate fi schimbat cu același produs de altă mărime, în măsura în care mărimea solicitată este disponibilă. Daca acea mărime nu este disponibilă se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, plătind diferența de preț, dacă este cazul.
Cheltuielile de transport vor fi suportate de către client. Primul pas este de a ne contacta prin telefon sau prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare pentru furnizarea instrucțiunilor de returnare.

costume slim fit  0785 185 825  costume slim fit  0726 027 232  costume slim fit  0760 757 174    /   Urmăriți-ne pe: facebook   instagram   twitter   googleplus   linkedin