Ce culori se poartă în 2021?

Trendurile în materie de culori se schimbă de la sezon la sezon și este dificil să ții pasul cu noile tendințe, dar pentru anul 2021 se fac remarcate două trenduri diametral opuse: nuanțele intense și cele soft. Culorile anului 2021 au fost alese în urma unui întreg proces de căutare și s-a ajuns la un contrast foarte bine susținut și echilibrat: Ultimate Grey și Illuminating. Cu toate că sunt două nuanțe la poli opuși, ele două, împreună, se omogenizează perfect, iar din punct de vedere al construcțiilor vestimentare se completează reciproc, combinație în urma căreia se obțin cele mai interesante styling-uri pentru 2021.

ILLUMINATING

ULTIMATE GREY

Cu toate că tendințele acestui an propun estetica privind culorile cele mai în vogă, marile branduri nu au ezitat să folosească derivații mai calde sau mai reci ale acestor două nuanțe, iar ca o completare omogenă la aceste două nuanțe, casele de moda au propus variațiuni de culoare, precum:

1. BRAVE GROUND –revenirea la natură


Unele branduri au optat maro-ul ca fiind o nuanță importantă în acest an. O nuanță neutră, caldă și naturală care aduce un sentiment încurajator și echilibrat în fiecare look, maroul datorită versatilității sale permite și altor culori sau item-urilor favorite să iasă în evidență. Dacă aveți sentimentul că trebuie să alegeți o culoare de bază pentru garderoba personală în anul următor, această culoare ar trebui să vă ofere un punct de ghidare la început și încredere în forțele proprii pentru asocieri cromatice și vestimentare strong. Cum să lucrați cu această culoare aparent banală în look-urile proprii? Asociați-o cu alte culori similare, de pildă bej sau alb-crem, pentru un aspect elegant și liniștitor sau profitați de neutralitatea acesteia și alăturați maroul cu nuanțe calde de roșu și roz, care vor crea un contrast echilibrat.

2. TRANSCEND, BIG CYPRESS ȘI MISTY AQUA


Este clar că atât noi, cât și dumneavoastră, ne dorim pentru anul 2021 o paletă de culori calmă și naturală pentru a aduce o atmosferă caldă și o senzație de calm oricărui dressing și care să inducă o stare pozitivă și echilibrată vizual. Trifoiul celor care își doresc să acceseze un astfel de mood în outfit-uri cuprinde următoarele culori: Transcend – culoarea fulgilor de ovăz, Big Cypress – culoarea ghimbirului și Misty Aqua – pentru a completa cu un aer fresh cele două tonuri de pământ. Aceste nuanțe sunt universale, astfel încât le puteți folosi, individual ca și culoare dominantă, ori ca accent. Țineți cont de regula de aur a tuturor outfit-urilor: 60/30/10. Culoarea dominantă trebuie să se regăsească într-un procent de 60% în ținuta dumneavoastă, 30% să fie prezentă principala culoare de accent și restul de 10%, culoarea care oferă touch-ul extra ținutei. Cele din urmă touch-uri sau accente sunt de exemplu, accesorii precum cravata, batista de buzunar, pantofii etc.

3. PASSIONATE


Trendurile vin și pleacă, iar cele în materie de culori se schimbă constant, așa că pe lângă cele două culori propuse anul acesta ca fiind top-ul paletelor cromatice, marile branduri s-au jucat puțin cu versatilitatea si au ales o nuanță puternica, dar în același timp bold de roșu pentru propunerile colecțiilor 2021. Aceasta este un roșu închis, pasional, care ar trebui să dărâme granițele dintre modern și tradițional în moda actuală. Este o nuanță, poate îndrăzneață pentru unii, dar elegantă și naturală în același timp pentru cei care se simt destul de inspirați sa o abordeze.

4. AEGEAN TEAL


Pentru dumneavoastră roșul este mult prea dramatic și out of the box? Atunci noi vă recomandăm pentru acest an o nuanță bine căutată de albastru-verzui. Această culoare trezește emoția naturală și individuală și ne ajută să încetinim ritmul alert de viață. Albastru-verzui sau turquoise-închis se poate combina cu multe culori, inclusiv galben unt, alb crem și maro. Este o alegere mai mult decât bună pentru ținute casual sau cu mini influențe urbane. Această culoare noi o recomandăm și în cazul overcoat-urilor, deoarece această nuanță poate transforma un astfel de produs într-o piesă vestimentară statement din garderoba personală. Tonurile de albastru sunt mereu bine-venite când vorbim despre garderoba unui bărbat, deoarece stabilește o unitate clară a culorilor și reprezintă o direcție cromatică care poate fi accesată în orice moment și în orice context. Un costum de zi într-o nuanță de dark-turquoise, cum i se mai spune acestui tip de nuanță, este o adevărată bijuterie deoarece, este rar întâlnită în rândul bărbaților, este un ton nu tocmai ușor de purtat și accesorizat și cu siguranță poate crea un adevărat statement, transpus pe un costum din două sau trei piese. Noi vă recomandăm să abordați acest gen de culoare în contexte de zi, deoarece nu transmite un anumit tip de eleganță, ci mai degrabă un vibe mai relaxat și mai degajat. Un mic aspect care poate fi prezent cu acest gen de nuanță este în zona accesoriilor. Noi vă încurajăm să fiți bold, chiar dacă este vorba de un costum de birou sau pentru un meeting important și să accesați cravatele și accesoriile specifice unui costum în aceste nuanțe de pastel. O cravată turquoise asociată unui costum bej, transmite o eleganță fină, chiar casual am putea spune, dar în același timp un flair mai degajat întregului look!

5. URBAN BRONZE


La final, sperăm să îi mulțumi pe toți iubitorii de culori metalice, cu diferite tonuri de culoare în această zonă, propunând o ultima variantă: Urban Bronze. Este o nuanță caldă de gri-maro, care reflectă nevoia actuală de echilibru și stabilitate. Subtonurile cenușii, care seamănă cu piatră uzată sau metalul lustruit, au capacitatea de a calma și este un ajutor de nădejde pentru look-urile de zi, de eveniment și chiar pentru costumele masculine de zi, fiind o variantă extrem de versatilă în asocieri. Un bărbat nu a fugit niciodată de tonurile închise când venea vorba de un costum, fie el de zi, fie ele de eveniment, însă cu siguranță această nuanță de gri-cald poate transforma un costum basic într-o capodoperă perfectă de scos în lume. Cu toate că vorbim despre accente mici, touch-uri mai mari sau full-look-uri din această nuanță, un bărbat nu va greși si va face o impresie foarte bine indiferent de contextul în care prezintă un outfit care conține Urban-Bonze-ul. Nu este o culoare dificilă de asociat sau asortat și noi vă recomandăm în momentul în care abordați acest ton să îl asociați cu culori deschise pentru a crea un contrast elegant și bold!

© 2021 Alberto suits & tailoring, Toate drepturile rezervate.

SUNĂ-NE LA 0764666605
x
Ghid de măsuri
CM
Inaltimea adaugata nu este valida!
KG
Greutatea adaugata nu este valida!
Calculează