Termeni si conditii

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau achiziționarea unui produs de la noi, vă angajați în serviciul nostru ("Serviciu") și sunteți de acord să fiți supus următorilor termeni și condiții ("Termeni de Serviciu", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici la care se face referire aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de Serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv fără limitare utilizatorilor care sunt navigatori, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți acești Termeni si Conditii cu atenție înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți supus acestor Termeni de Serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza niciun serviciu. Dacă acești Termeni de Serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este în mod expres limitată la acești Termeni de Serviciu.

Orice funcționalități noi sau instrumente care sunt adăugate la magazinul actual vor fi de asemenea supuse Termenilor dsi Conditiilor. Puteți revizui cea mai recentă versiune a Termenilor de Serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acelor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Aceștia ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre către dumneavoastră.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI AI MAGAZINULUI ONLINE
Prin acceptarea acestor Termeni de Serviciu, declarați că sunteți cel puțin major în statul sau provincia de reședință, sau că sunteți major în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat consimțământul pentru a permite oricăror dependenți minori ai dumneavoastră să utilizeze acest site.
Nu puteți utiliza produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați nicio lege în jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la, legile privind drepturile de autor).
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.
O încălcare sau o violare a oricăror Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui pentru orice motiv, în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dumneavoastră (cu excepția informațiilor de card de credit), poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați orice porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului, sau accesul la Serviciu sau orice contact pe site-ul web prin care este furnizat Serviciul, fără permisiunea expresă scrisă de la noi.
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau altfel afecta acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - EXACTITATEA, COMPLETITUDINEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR
Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie folosit ca unic temei pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale de informații. Orice încredere acordată materialului de pe acest site este pe propriul dumneavoastră risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referința dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați schimbările pe site-ul nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre sunt supuse schimbării fără notificare.
Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului doar în conformitate cu Politica noastră de rambursare: POLITICA RETUR
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea oricărei culori pe monitorul computerului dumneavoastră va fi exactă.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, de a limita vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricăror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor sunt supuse schimbării în orice moment fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă unde este interzisă.
Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alt material achiziționat sau obținut de dumneavoastră va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice eroare din Serviciu va fi corectată.

SECȚIUNEA 6 - EXACTITATEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILOR CONTULUI
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, limita sau anula cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau expediere. În cazul în care facem o schimbare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte de achiziție și cont pentru toate achizițiile făcute la magazinul nostru. Sunteți de

acord să actualizați imediat contul dumneavoastră și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după necesitate.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să revizuiți Politica noastră de returnare: POLITICA RETUR

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE
Vă putem furniza acces la instrumente terțe părți pe care nu le monitorizăm și nu avem niciun control asupra acestora.
Recunoașteți și sunteți de acord că furnizăm accesul la astfel de instrumente "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" fără nicio garanție, reprezentare sau condiție de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care să rezulte din sau să se refere la utilizarea de către dumneavoastră a instrumentelor opționale ale terțelor părți.
Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este complet pe propriul risc și la propria discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și aprobați termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.
Putem de asemenea, în viitor, să oferim noi servicii și/sau funcții prin intermediul site-ului web (inclusiv, eliberarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi funcții și/sau servicii vor fi de asemenea supuse acestor Termeni de Serviciu.

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI TERȚE PĂRȚI
Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți.
Link-urile terțelor părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri web terțe părți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terțelor părți.
Nu suntem răspunzători pentru nicio daună sau prejudiciu legat de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții făcute în conexiune cu orice site-uri web ale terțelor părți. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terței părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, pretențiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțelor părți ar trebui să fie direcționate către terța parte.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII UTILIZATORI, FEEDBACK ȘI ALTE SUBMISIUNI
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite submisii specifice (de exemplu înscrieri în concursuri) sau fără o cerere de la noi trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și în alt mod să utilizăm în orice mediu orice comentarii pe care ni le trimiteți. Suntem și nu vom fi obligați (1) să păstrăm orice comentarii în confidențialitate; (2) să plătim compensații pentru orice comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii.
Putem, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, edităm sau eliminăm conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră că este ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de Serviciu.
Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor încălca niciun drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor conține materiale defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene, sau conține niciun virus de computer sau alt malware care ar putea în vreun fel afecta funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât dumneavoastră înșivă, sau altfel să ne induceți în eroare pe noi sau terțele părți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu avem nicio răspundere pentru niciun comentariu postat de dumneavoastră sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE
Trimiterea informațiilor personale prin intermediul magazinului este guvernată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate: POLITICA CONFIDENTIALITATE